21 October, 2010

JOM SHOPPING KAT RIZI BIZ SHOP

 

image[18]

ok, hari nih gomokpendek pergi shopping kat RIZI BIZ SHOP  secara on9! dapat rm1000 beb!!!! hihihihihi~~ best kan?? haha.. tapi itu hanyalah khayalan…! sebab ini adalah contest! anda diberikan rm1000 dan perlu pula belanjakan dengan habis di RIZI BIZ SHOP!  uuu… best! dan inilah hasilnya!!

 

  • Anda diberi RM1000 , sila habiskan duit itu dengan membeli belah produk produk yang terjual di RIZI-BIZ SHOP.

miahahaha… rm1000?

gomokpendek akan beli 2 benda jer!

gomokpendek nak beli foot detox, buang toxin melalui kaki. hahaha..

setelah di kira2, nak beli sebanyak 1600 keping.

 

Detox Foot Patch (keping) Harga

1000

rm550.00

500

rm300.00

100

rm70.00

Total 920(xder wang pos sebab lebih dari 500 keping)

dan………

3 helai koleksi tudung ikin

 

Koleksi Tudung Ikin Harga

CODE: E019

rm25
CODE: E014 rm25
CODE: E012 rm25
wang pos rm5
total= rm80

 

kesimpulannya:

 

Produk Harga
detox foot rm920
tuding ikin rm80
total rm1000

kenapa nak beli?

  1. huhuhu~ sebab gomokpendek nak buang toksin di samping dapat kuruskan badan. so, stok nih diharapkan dapat digunakan dengan sebaiknya.
  2. boleh juga gomokpendek jual kat sesapa bila ia benar2 menunjukkan kesan pada gomokpendek! (sempat nak meniaga lagi tu) gomokpendek penah pakai. mmg hasilnya ada tapi x terlalu nampak sebab pakai seminggu jer.
  3. hahaha.. foot detox nih mmg sesuai untuk orang gemuk yang pemalas macam gomokpendek! gomokpendek memang x suka makan2 jamu ker, air2 ker.. x minat!  pastu nak sapu2 losen pon x minat. dengan detox nih, tampal jer, besok pagi bukak! pergh! kaki rengan! tido dah ok! tengok2 berat pon turun! yeay!
  4. alasan untuk tudung? huhuhu.. gomokpendek mmg sentiasa beli tudung! memang keperluan sebab nak pakai g sekolah… huhuhu

 

  • Jika RIZI-BIZ SHOP ingin menjadikan sesuatu produk sendiri , apakah produk tersebut dan berikan alasan.

 jual produk berasaskan makanan ngan kuruskan badan. org akan makan, pastu org akan gemuk. bila dah gemuk, org nak kurus!!! miahahaha!

 

  • Pada pendapat anda , bagaimanakah cara terbaik untuk mempromosikan  serta menaikkan ranking sesuatu website ?

hahaha.. selalu2 lah buat kontest camnih!

 

  • Apakah jenis produk yang tidak dijual diblog RIZI-BIZ SHOP jual dan sepatutnya dijual . Berikan sebab ..

jual jer barangan hardware! sekarang kan org serba serbi malas g kedai sesak2 n tak sempat kuar.. kalo bleh, hatta barangan jenisan hardware pon nak carik kat alam maya! huhuhu~

7 comments :

Nurul a.k.a Riko said...

Wah...mcm menarik ajer contest tu. Bab2 shopping online nie...kaum hawa mmg bijak..bijak..kan..t'masuk ahkak jugak.

All the best yer...moga leh menang contest nie.

g0m0k9enDek said...

ahkak~ hahaha.. tulah,... kalo bab shopping bg kat kite2 kan?? hihihi.. tenQ 4 ur support! heh!

Tomato Gurl's Life said...

ciktom pun nak join..tp tgh cr idea lagi..hihi..

g0m0k9enDek said...

hahaha.. join ciktom.. join.. jangan x join! kite buat ringkas jer.. saja2 nak join.. hehehe

eiela said...

wah,,nak join jugak lah..

g0m0k9enDek said...

eiela~ sila.. sila..sila joinnn yer.. hehehehe..

BEN ASHAARI said...

Salam..
tlg email alamat rumah untuk penghantaran hadiah misteri

BAHAZIZI@YAHOO.COM