26 October, 2010

NINA'S COLLECTIONS GIVEAWAY

 

gomokpendek masuk kontes lagikk?? miahahaha.. nih apa kes asyik masuk kontess nih?? hahaha.. xtau lah kenapa dua tiga hari nih hati riang bona plak nak masuk kontes! miahahahaha!

kontes kali ni berkenaan?? haa…

Sempena perasmian pembukaan Nina's Collections!

Nina's Collections Giveaway

tuan rumah belognya adalah cik nina!

sila lah join reramai! di bawah adalah syarat2 penyertaan yg di convert jadik gomokpendek punyer check list!

SYARAT PENYERTAAN

1. follow blog nina's collections dan loveninasyakina

ok, follow sudah tadik! dan.. already follow belog loveninasyakina itu!


2. copy Banner di atas, paste Banner dan Link entry ini di side bar dan entry di blog anda

yer, baik! desyummm! sayer copy sekarang!!! dan letak juga disidebar berserta dilinkkan sekali!


3. buat satu entry tentang NINA'S COLLECTIONS GIVEAWAY ini di blog anda
buat entry pasal GA sahaja yekk... tak perlu susah2..

haa.. nih tengah buat r nih!


4. tinggalkan comment, nama, email dan link entry anda pada comment giveaway ini

lepas jer siap nih,  gomokpendek terus g buat! kenalah siapkan dulu.. kan?

 

5. Tag kepada 3 orang rakan Bloggers yang lain (perlu dinyatakan dalam entry)

yerla.. yerla.. nak tag lah nih… jap.. pk…

ciktom jom ler kita join! nampak best nih!

sis ellen pon, jom lah kita try nihhh..

hanTwo, ko rajen x? jomlah join.. sila jangan malas!

 

TARIKH TUTUP
1 DISEMBER 2010

6 comments :

nina syakina said...

hihi... thanks sbb join yekk... really appreciate it... (^^)v

nina syakina said...

jeng... jeng... jeng... anda telah LULUS...

nina syakina said...

thanks dear sudi join GA nina... sorry ats kelewatan nina utk double check... anda telah LULUS... ngeee
okeh.. nina nk gerak ke rmh org lain pula... hihi ^^

g0m0k9enDek said...

@nina syakina sgt berbesar hati tuk join!

g0m0k9enDek said...

@nina syakina lulus cemerlang ke x nihh... hahaha

g0m0k9enDek said...

@nina syakina tenQ cik nina.. hehehe