14 May, 2011

Kay AF9 BERSALAH!

hahaha… ape salah dia?

salah dia sebab dapat lagu stand by me untuk konsert minggu ni! hehehe.. sebab… lagu stand by me itu adalah lagu kenangan aku dan kengkawan kat UPSI.. jadi dia bersalah kerana telah mengimbau kembali memori indah ini.. ohhh.. >_<

alkisahnya, kami nih amik ko-koir masa kat UPSI… lagu tulah yang kami-kami ini perlu lontarkan waktu hari koku… kenangan belajar melontarkan suara memang best! enjoy! sebab banyak sangat belajar teknik nyanyian.. eh? cam dah masuk AF lak.. ehehehe…

gamba!

bersama pensyarah
inilah pensyarah yang fun juga macam kami! fun ke aku?

gomokpendek main piano..
ini gambar control2 je.. control apa? control xtau malu!

koir di tengah padang!
ni masa koir kat padang… pastu koir kat dewan pulekk~ ehehe

tinta jemari :(  ku rindu saat itu… *anak kandung suluh budiman*

1 comment :

whitecappuccino said...

Kak nor suka lagu Stand By Me :)