20 November, 2013

Baby Shower?


Di pagi yang hening...

Saya    : Baby Shower tu kan kalau dalam Bahasa Melayu apa?
Dia      : Huh? Hmm.. Kalau baby, lotion je selalu tengok. Shower tak perasan lah pulak.
Saya    : eehhh??

Tinta Jemari :) Kadang2 pening juga kan cakap ngan org asyik berangan...
                        Asyik Missunderstanding jela... uhuuuks..

10 November, 2013

Satu Dalam Ramai~

 Sila klik gambar untuk lebih jelas. TQ.


Tahniah kepada semua CDM yang diraikan.. terutama CDM Aslina~ my dear leader bersama-sama Legasi Said!

Sangat meriah dan mengujakan. hadiah memahal beb! :P

03 November, 2013

CARI PERSAMAAN... PHEWWWW~

Rabu minggu lepas  baru je adakan Majlis Anugerah NILAM..
rasa best lah sesangat sebab perasmi yang kami impi impikan muncul juga di sekolah pada pagi itu...
tapi motif ak hupdate belog pepagi buta nih sebab nak tunjukkan ini...

banner anugerah NILAM
OK, dan ini.. miahahaha~~!


yeay~ banner masuk paper! wakakaka...  senget!!