29 August, 2016

Towing Services?

Korang pernah tak tiba-tiba kereta break down tengah-tengah jalan?
Tak pun, kita tengah elok-elok  je drive ada pulak insan paling istimewa pada hari itu mencium bontot kereta kita?
haaa... masa tu, macam-macamlah perkara yang akan berlaku kan..?
Antara perkara yang kita perlu lakukan ialah dengan menelefon towing services jika kereta tidak lagi boleh bergerak kan.. kalau ok, boleh gerak alhamdulillah.. kalau tak boleh macam mana?

Kalau anda berada di KL/Selangor/N9 dan Melaka, Insyaallah Team Crest Unity Towing Services bersedia untuk membantu anda!

Korang boleh call je team Crest Unity Towing Services  bila-bila masa sahaja kerana mereka sentiasa bersedia untuk memenuhi keperluan anda lebih-lebih lagi pada waktu-waktu kecemasan gitu.. Jangan pula terpedaya dengan jerung-jerung yang mengenakan bayaran mahal ya!

Kalau nak tau lebih lanjut lagi, korang boleh ke website mereka di SINI

korang juga boleh call@ whatsapp no ini : 017-691 6720 / 019- 769 7681

Good Luck dan berhati-hatilah di jalan raya!