12 September, 2017

WIFI Adapter Wireless Memory Card dari Lazada!

ok, WIFI Adapter Wireless Memory Card dari Lazada!

Macam korang akan tanya apa tu? Untuk kamera DSLR aku memang gunakan memori yang dipanggil CF. Jadi, aku sedang mencari macam mana nak dapatkan memori kad yang boleh aku sambungkan dengan wifi. untuk apa? supaya, aku boleh update terus dalam IG, FB dan ke henpon siapa-siapa sahaja yang ada internet la uolls!

macam best kan? since aku tak mampu lagi nak beli kamera yang siap ada wifi tu, dapat adapter wireless memory card pun jadilah. Aku duk mencari mencari dan mencari... taraaa.. rupanya terjumpa kat Lazada! eksaited tok sah cakap la korang. Aku masih menunggu ketibaannya.. Dah boleh guna nanti aku cerita kat blog ye.. 


inilah rupa dia. jom ah beli kalau rasa nak funky funky cam aku haa.. 

ok bye! TQ for reading!